Величковић: Честитам Звезди, нисмо се снашли од почетка

БЕОГРАД: Капитен кошаркаша Партизана Новица Величковић честитао је Црвеној звезди на победи (84:63) у одлучујућем мечу полуфинала плеј-офа Аба лиге.
Novica Velickovic i Majk Cirbes/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Новица Величковић и Мајк Цирбес

"Претешко је причати. Немам шта да кажем. Честитао бих Звезди на мушки одиграној утакмици. Контролисали су утакмицу од почетка до краја. Само да им пружиш руку и да им честиташ на добијеној утакмици", рекао је Величковић новинарима после меча.

Величковић је рекао и да његова екипа треба да се окрене напред, иако је вечерас доживела тежак пораз.

"Ми се окрећемо даље. Рекао сам саиграчима, сутра је нови дан. Оно што имамо треба да гајимо, да се вратимо у салу и да тренирамо, да напредујемо. Боли, боли и то је то", рекао је Величковић.

Објаснио је и шта је био узрок убедљивог пораза његове екипе.

"Нисмо погодили доста отворених шутева. Ушли су у контраритам. Притисак, тензија које носи овај меч. Није оправдање ни за шта. Нисмо се снашли од почетка. Саиграчима сам рекао главу горе. Има пораза у каријери. Битно је како устанеш после свега овога", рекао је Величковић и захвалио се навијачима на подршци.

"Целе године причам да из сваког пораза можеш нешто да научиш и напредујеш. Људи, ово је жив спорт. Толико динамично. Последња четири дербија су била на једну лопту, а вечерас је било овако. Они су доста напредовали од старта сезоне. Вредно су радили, сјајни су момци", закључио је Величковић.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести