Врата ЖКК Тител за све отворена

Женска екипа Титела такмичи се у Кошаркашкој лиги Војводине У15 и у првом делу преннства забележила је пет победа и исто толико пораза, што је солидан резултат с обзиром да је међу најмлађима у лиги (само шест девојчица су носећег годишта, а остале су млађе).
ZKK Titel sa trenerom Vojislavom Radanovim
Фото: ЖКК Тител

- У другом делу првенства надамо се бољим резултатима, с тим што ми сматрамо да смо две – три утакмице изгубили због неискуства и понекад домаћинског суђења  када смо гостовали. Најважније нам је било да одржимо клуб после одласка дугогодишњег тренера Тибора Чикоша, којем смо неизмерни захвални за све што је учинио за тителски кошарки – каже актуелни тренер Војислав Раданов.

Клуб има одличну сарадању са ОШ“Светозар Милетић“ која без накнаде уступа салу девојчицама за трениге и утакмице.

- Клуб не би могао да функционише без финансијске помоћи општине,која за нас има пуно разумевања,а ми узвраћамо тако што смо три године за редом били прваци школског такмичења,а претпрошле године су пионирке другу годину за редом биле првакиње државе.Позивам заинтересоване девојчице и дечаке да нам се придруже и да у долазећим временима постижемо још боље резултате. Врата ЖКК Тител су за све отворена – поручио је Раданов.

Ж. Марковић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести