Звезда домаћин у Железнику; Томић: Уз добру игру до победе

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је да очекује добру партију свог тима против Златибора у 7. колу Суперлиге и наставак победничког низа.
Tomic Milan/Fonet/Aleksandar Barda
Фото: Фонет/Александар Барда/Томић Милан

Црвено-бели ће екипу из Чајетине дочекати у дворани "ФМП Арена" у Железнику, јер је због обавеза одбојкашке селекције Србије заузета хала "Александар Николић".

"Очекујем још један добар меч нашег тима. Играмо на терену у Железнику због заузетости хале "Александар Николић", али очекујем добру подршку са трибина и добру игру на терену", рекао је Томић за клупски сајт.

Тренер актуленог шампиона Србије за меч са Златибором неће имати проблема са повређеним играчима.

"Понављам се, али је пред сваки меч захтев у свлационици исти - максимална мотивисаност, придржавање договора које направимо у припреми утакмице и наравно на првом месту чврста одбрана из које стижу лакши поени. Комплетирамо се, сви играчи су у тренингу и полако хватамо ритам за оно што следи, а то је завршница националног првенства", рекао је Томић.

Кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић истакао је да Златибор има пуно искусних играча и да није за потцењивање.

"Из одбране све почиње и само уз чврсту игру у том делу, максимално залагање, пут ка победи на коју свакако рачунамо и због пласмана на табели, ће нам бити знатно олакшан" рекао је Добрић.

Утакмица Црвена звезда - Златибор игра се у суботу од 17 сати.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести