Звезда и Фаје споразумно раскинули сарадњу

БЕОГРАД: Сенегалац Мохамед Фаје више није кошаркаш Црвене звезде, саопштио је српски и регионални шампион.
m
Фото: KK Crvena zvezda

Како се наводи, уговор је споразумно раскинут.

"Мо Фаје је играјући целу прошлу и део ове са нашим клубом освојио три трофеја и био део актуелног такмичарског састава који је наступао у АБА и Евролиги. Клуб се овом приликом захваљује Фајеу на свему што је пружио на терену и ван њега. Такође, клуб изражава задовољство на великом разумевању приликом разговора да се сарадња оконча на максимално и обострано коректан начин", стоји у сопштењу клуба са Малог Калемегдана.

Крилни центар опростио се од навијача и захвалио црвено-белима на прилици да осваја трофеје.

"Драги Звездаши, пријатељи, обраћам вам се са помешаним емоцијама. Црвена звезда ми је у каријери дала неке нове могућности и прилику да освајам трофеје, прилику да играм Евролигу. Памтићу трофеј АБА лиге, шампионску титулу у Србији. Захваљујем се стручном штабу, тренерима, људима запосленим у клубу свима који су ми олакшали боравак у Црвеној звезди. И наравно желим да се захвалим навијачима који су чинили да се осећам посебно из недеље у недељу играјучи за клуб. Ово је било лепо путовање, ново животно и професионално искуство и са великим жаљењем се опраштам од свих. Црвеној звезди желим пуно среће у будућности и још пуно освојених трофеја“, поручио је Фаје.

КК Црвена звезда навела је и да је Фаје је после Дерика Брауна и Немање Ненадица (КК Мега – позајмица) трећи играч из актуелног састава који је променио средину.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести