Четвртфиналe плеј-офа: Успешан први корак шампиона

Одбојкаши Војводине НС семе забележили су максималну победу у првом сусрету четвртфинала плеј-офа против Спартака из Љига и у потпуности му се реванширали за пораз из минулог месеца. Актуелни шампион одиграо је у даху, с толиком лакоћом да је утакмица у већем делу била резултатски незанимљива.
Pavle Peric/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/Павле Перић у нападу

Новосађани су почели сусрет у нешто измењеној постави, с примачем Перићем и коректором Сухињином и управо је Украјинац обележио утакмицу. Сухињин је имао успешност напада од 73 одсто (22-16), уз три ас сервиса.

Сва три сета имала су исти сценарио, актуелни шампион је почињао силовито, обезбедио осетну разлику и држао је до краја. Велика снага домаћина био је добар сервис (из поставе само Перић није забележио ас) и то је било довољно да се савлада осмопласиран екипа из лигашког дела шампионата.

Други меч четвртфинала Спартак и Војводина НС семе играће сутра у Љигу од 19 часова.

М. Р.

Војводина НС семеСпартак (Љ) 3:0 (25:18, 25:21, 25:18)

НОВИ САД: Мала сала Спенса, гледалаца: 350, судије: Милинковић (Београд), Јанковић (Стара Пазова).

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 7, Вучићевић, Станковић, Стевановић 5, Вемић, Кујунyић, Пековић (л), Мехић 16, Шормаз, Тодоровић 2, Перић 7, Сухињин 19.

СПАРТАК (Љ): Максимовић 6, Сајић 2, Гајевић 10, Матић, Мирковић 9, Лазаревић, Оковић 1, Миленковић (л), Алексић 5, Миловановић 6, Ђорђевић 1, Јанковић (л).

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести