ЦЕВ и организатори ЕП 2021. одржали састанак у Београду

БЕОГРАД: Представници Европске одбојкашке конфедерације (ЦЕВ) и Србије, Хрватске, Румуније, Бугарске, организатори Европског првенства 2021. године зе одбојкашице, одржали су данас састанак у Београду.
OSS
Фото: Dnevnik.rs

Како је саопштио ОС С, на састанку је разговарано о календару и систему одигравања утакмица, промоцији првенства Европе и жребу за ЕП 2021, а представници земаља организатора информисани су о генералним техничким потребама, као и о маркетиншким питањима и систему продаје улазница.

На састанку у београдском хотелу „Краун Плаза“, председник ОС С Зоран Гајић, предводио је делегацију Одбојкашког савеза Србије, у којој су били Иван Кнежевић, генерални секретар ОСС, Дејан Бојовић, директор сениорских репрезентација Србије, Драгутин Ћук, технички директор и Милан Вујачић, координатор међународних такмичења ОСС.

Европску одбојкашку конфедерацију су представљали Ренато Арена, први потпредседник ЦЕВ, Торстен Ендрес, извршни директор ЦЕВ и Маја Пољак, директор пројекта ЦЕВ ЕП 2021.

Представници Бугарске и Хрватске су били Љубомир Ганев, председник Одбојкашке федерације Бугарске и Фране Жанић, стручни секретар Хрватског одбојкашког савеза. Габријела Булгарију, представник Одбојкашке федерације Румуније учествовала је у раду преко видео – линка.

Наредни састанак организатора ЕП 2021. планиран је за крај октобра или почетак новембра у Бугарској.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести