Ексклузивно: Давид Мехић поново у Воши

Филмови су нас научили да се криминалац увек враћа на место злочина, а свакодневни живот да се шампиони враћају на место успеха. Војводина НС семе ће у напад на своју четврту узастопну титулу кренути од првог дана фебруара са новим-старим играчем Давидом Мехићем, који ће последњег дана прелазног рока потписати верност најдражем клубу до краја сезоне.
David Mehic111
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Није пуно требало да се клуб и Мехић договоре, жеља је била обострана, а циљеви исти. Био је, један од миљеника новосадске публике, део шампионске приче у минуле три сезоне, отиснуо се на крају прошле сезоне у Француску, али Ница није могла да замени Српску Атину. После неколико месеци привременог рада у инистранству, поново су се Давиду широм отворила врата његове друге куће, која никада нису ни била затворена.

Појачаће тако црвено-бели конкуренцију на позицији примача сервиса, а Мехић би требало да задужи дрес са бројем 24, исти који је носио прошлог лета у репрезентацији Србији за време Лиге нација.

-Велика жеља свих структура клуба била је да у редове нашег тима вратимо играча који је био део наше шампионске приче у минуле три сезоне и пресрећан сам да смо у томе успели. Путеви ка свим трофејима у Србији су нам сада потпуно чисти јер смо свесни да снаге овог тима који појачан Мехићем представља крем наше одбојке – рекао је Драгољуб Збиљић, предсеник Управог одбора Војводине НС семе.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести