Финални турнир Лиге нација за одбојкашице: Српкиње сигурне у победу

Одбојкашице Србије почеће сутра такмичење на финалном турниру Лиге нација у кинеском Нанђингу.
odbojkasice srbije, oss
Фото: ОСС

Изабранице Зорана Терзића од 9 часова, уз директан пренос на Спортклубу, играју против селекције Турске, коју су победиле у групној фази такмичења. 

„Имале смо прилику да играмо са њима трећег викенда и познајемо их. Јака су и веома борбена екипа, али ми смо спремне дошле на турнир и сигурно је да ћемо дати све од себе како бисмо забележиле победу, у коју сви верујемо“, истакла је коректор Тијана Бошковић.

Селекција Турске изгубила је у првом колу од Сједињених Америчих Држава резултатом 2:3, али наше одбојкашице нису имале прилику да одгледају тај меч због тренинга.

„Одгледале смо снимак и виделе шта нас је интересовало. Мислим да се добро познајемо, тако да првенствено очекујем нашу већу жељу за победом и да покажемо да можемо да играмо са било којом екипом. Заиста мислим да смо квалитетеније, у форми смо и очекујем победу“,  рекла је техничар Бојана Живковић.

Средњи блокер Јована Стевановић, такође, верује у тријумф.

„У Краљеву су показале да су добра екипа, али и ми смо тада играле слабије. Мислим да смо у овом тренутку заиста боље, индивидуално и тимски. Потребно је да максимално концентрисано отворимо меч, мотива нам не мањка, тако да сам сигурна да ћемо славити“, најавила је Стевановић.

К. Б.

Резултати

САД – Турска       3:2

Кина – Холандија 3:1  

Сутра

Србија – Турска          (9)

Бразил – Холандија (13.15)

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести