Компанија Моцарт нови спонзор одбојкаша Војводине

Шампион Србије Војводина НС семе добио је још једно појачање. Нови спонзор је компанија Моцарт с којом је потписан уговор. Генерални директор Моцарта Слободан Продановић и председник црвено–белих Драгољуб Збиљић озваничили су сарадњу.
Slobodan Prodanovic i Dragoljub Zbiljic
Фото: Слободан Продановић и Драгољуб Збиљић, фото: Дневник

– Мозарт као друштвено–одговорна компанија ових дана посебну пажњу посвећује Новом Саду и после рукометног и фудбалког клуба, сад смо и у одбојкашком клубу Војводина. Овај колектив је појам успеха и најдоминантнији је у нашој земљи. Поред силних титула ту је и велики број репрезентативаца који су допринели врхунским успесима наше одбојке. Моцарт спонзорством покушава да помогне да Војводина настави и ако је могуће, поправи резултате и то је наш допринос будућем развоју клуба – поручио је Продановић.

Први човек Воше, Драгољуб Збиљић нагласио је зашто је овај дан био значајан за клуб.

– Моцарт живи од спорта, али и живи за спорт. Заиста је активностима претходних година показао како то треба да се ради. Ово је велики дан и из другог разлога, јер са новцем који нам Моцарт обезбеђује сада и званично имамо буџет већи од милион евра, што је за једну сезону у одбојкашком свету импозантно и даје нам за право да се надамо да ће наш клуб наставити крупним корацима ка великим европским резултатима. Ове године смо мењали циљеве. Стручни штаб први пут има мало растерећење што се тиче домаћих трофеја. Нас интересује титула, али с друге стране, потпуни је притисак да се прође групна фаза Лиге шампиона. Није више толико важно да се узму сва три трофеја у Србији – објаснио је Драгољуб Збиљић.

КБ.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести