Куп Србије: Војводинa НС семе дочекује Спартак (18)

Преостала је још једна утакмица у овој години одбојкашима Војводине НС семе.
ОК Војводина НС семе/ Павле Перић сигуран у победу против Суботичана
Фото: ОК Војводина НС семе/ Павле Перић сигуран у победу против Суботичана

Данас од 18 часова у Спенсу дочекаће суботички Спартак у другом дуелу четвртфинала Купа Србије. Пре недељу дана Новосађани су у Суботици тријумфовали са 3:0.

– По рачуници потребан нам је  сет за пролазак у полуфинале, али ми се не бавимо калкулацијама и идемо на победу. Желимо да останемо непоражени ове сезоне на домаћем терену, као и да на леп начин ставимо тачку на ову годину – рекао је примач Павле Перић.

Бранилац трофеја Купа и актуелни шампион има иза себе много утакмица у и те како пребукираном распореду. Честа путовања и недостатак правог тренинга стигло је на наплату протеклог викенда у првенственој утакмици против Радничког. Новосађани су у Крагујевцу доживели други пораз у сезони, први без добијеног сета (0:3).

– Још увек смо на врху табеле и неуспех у Крагујевцу није резултатски много утицао на поредак. Није нас, искрено, ни много пољуљао. Јесмо били уморни, али су и Крагујевчани добро одиграли и показали су да су направили одличну екипу. Можда нам је пораз и добро дошао да нас још једном подсети да не смемо да се опуштамо ни против једног ривала.  Војводина је оставила иза себе кикс у Шумадији и окренула се данашњем задатку.

– Имамо добар резултат из првог сусрета са Спартаком и не би требало да буде проблем да га и код куће добијемо. Суботичани имају добру екипу, са искусним дизачем Рикардом, али сматрам да ћемо се за све ми да се питамо и уверен сам да ћемо проћи у полуфинале – поручио је Перић.

Из овог дуела биће познати и последњи учесник следеће фазе, коју су већ обезбедили прошлогодишњи финалиста Партизан, Рибница из Краљева и крагујевачки Раднички.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести