Куп Србије за одбојкаше: Воша дочекује Пазовчане

Одбојкаши Војводине НС семе крећу у одбрану Купа утакмицом осмине финала, коју у малој сали Спенса играју против Јединства из Старе Пазове(18).
ОК Војводина НС семе/ Борис Буша у акцији
Фото: ОК Војводина НС семе/ Борис Буша у акцији

Новосађани су у шампионском ритму, везали су четири тријумфа у првенству, без изгубљеног сета и у одличном расположењу дочекују Пазовчане. С друге стране, Јединство је у Првој лиги у прошлом колу доживео први пораз од  од Карађорђа из Тополе.

–  Куп је специфично такмичење, игра се само једна утакмица  и створен је, да тако кажем, за слабије екипе. Пазовчани су, иако играју Прву лигу, искусан тим, који никако не смемо да потценимо. Спремни и мотивисани улазимо у овај дуел и не смемо да дозволимо изненађење – поручио је коректор црвено–белих Борис Буша.

Новосађани су имали одличну прошлу сезону у којој су освојили три пехара и јасно су ставили до знања да жели да понови тај успех. Суперкуп је већ освојен, кренуло се ка одбрани титуле, а сада почиње надметање за национални Куп.

– То је важно такмичење за нас и један од циљева које смо зацртали почетком сезоне је одбрана трофеја. Први противник нам је екипа која дуги низ година уназад има суперлигашког искуства. Мислим да је, међутим, квалитет на нашој страни и верујем да ћемо обезбедити четвртфинале – рекао је тренер Синиша Гавранчић.

К. Бугарски

Среда

Ниш – Металац (16)

Раднички – Борац П. (17)

Војводина НШ – Једин.      (18)

Нови Пазар – Карађ.  (18)

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести