КУП СРБИЈЕ ЗА ОДБОЈКАШЕ Воша у полуфиналу 

Одбојкаши Војводине НС семе пласирали су се у полуфинале Купа Србије победом над Спартаком из Суботице и у другом четвртфиналном сусрету.
Detalj sa utakmice u maloj sali Spensa Foto: F. Bakić
Фото: Детаљ са утакмице у малој сали Спенса Фото: Ф. Бакић  

Били су браниоци трофеја у доброј позицији пред реванш јер су у гостима славили 3:0, па је преостало само да заврше посао на домаћем терену. Био им је потребан један сет за пролаз даље, до ког су лако дошли.

Доминирали су у свим елементима игре, имали су и 10 разлике (19:9) па су без проблема повели 1:0. Већ половином те деонице тренер Синиша Гавранчић променио је дијагоналу и на терену су се нашли Чубрило и Буша. Суботичани су искористили опуштање Новосађана почетком другог сета (8:5) и држали су се до половине, када су црвено-бели преокренули и рутински завршили посао за 2:0.

У трећем сету шансу су добили играчи с мањом минутажом у дресу Воше, па је самим тим уследила егал завршница у којој је ипак домаћин био бољи за убедљив тријумф на крају године.

Војводина НС семе - Спартак 3:0 (25:19, 25:18, 25:22)

НОВИ САД: Мала сала Спенса, без публике, судије: Баланџић А, Баланџић П. 

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић, Брборић (либеро 1), Чубрило 1, Бајандић, Ковачевић 6, Негић (либеро 1), Машуловић 12, Бошњак, Буша 12, Благојевић 3, Пришић 1, Тодоровић 1, Рудић 3, Перић 11. 

СПАРТАК: Миловић (либеро 2), Марковић, Јунгић 2, Томчић, Пеић (либеро 1), Сеизовић 3, Надаждин, Несторовић 4, Николић 14, Рикардо 3, Дулић 3, Ковач, Тумбас, Павловић 8. 

К.Б.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести