МИНИ-ЛИГА ЗА ОДБОЈКАШЕ: Војводина НС семе дочекује Млади радник (18)

Данашњи противник одбојкаша Војводине НС семе је Млади радник из Пожаревца, екипа великог искуства и добре серије игара и резултата.
 Odbojka Vojvodine NS seme, Dnevnik/F. Bakić
Фото: Дневник/Филип Бакић

Три везане победе у мини-лиги су иза одбојкаша Војводине НС семе и актуелни шампион се издвојио на лидерској позицији, те после освајања Купа све расположиве ресурсе усмерио је ка последњем овосезонском циљу - одбрани титуле. Данашњи противник је Млади радник, екипа великог искуства и добре серије игара и резултата.

Максималном победом у прошлом колу над Спартаком Пожаревљани су још једном показали да нису случајно на трећем месту и сигурно ће доћи на ноге фавориту жељни надигравања и потенцијалног изненађења.Управо зато су црвено-бели максимално фокусирани и спремни да се још једном покажу у најбоем светлу, те да новом победом задрже врх табеле.


Лопте градским клубовима

После утакмице с Младим радником играчи ће, у сарадњи са Одбојкашким савезом Новог Сада, поделити лопте градским клубовима.

- Клубовима градског савеза поделићемо по три лопте. То ћемо учинити по завршетку утакмице, а присутни ће моћи да се фотографишу с пехаром Купа и са играчима. У броју три је симболика. За сада Војводина има два пехара, а циљ је да на крају сезоне освоји и трећи. Такође, ова утакмица биће 3у1, квалитетан одбојкашки дуел, промоција пехара и награде – истакао је у име клуба и Одбојкашког савеза Новог Сада генерални секретар Драган Чучковић.


- Преостала нам је још првенствена трка и одбрана шампионске титуле. Фокусирани смо на то, идемо корак по корак, а први циљ је сачувати прво место пред плеј-оф. Меч против Младог радника схватамо озбиљно јер је то заиста добра и искусна екипа, коју предводе Костић, Мицић, Кала и Пантић. Показали су да су у доброј форми, у прошлом колу су победили Спартак максималним резултатом. Очекујем добру одбојку, а ми треба да одиграмо одговорно и ангажовано од првог до последњег поена – рекао је шеф стручног штаба Синиша Гавранчић.


Награде за публику

Војводина се, уз помоћ пријатеља, потрудила да обезбеди награде и за публику. Даме ће, уочи Дана жена, добити четири третмана у салону лепоте “Žaz beauty studio”, а најмлађи ће, уколико буду имали среће и знања, добити дрес капитена Стеван Симића с потписом,  лопту с потписима свих играча и стручног штаба, свеске, шалови, ранчићи за патике...


Млади либеро Стефан Негић је до сада искористио сваку пружену шансу , очекује да екипа настави у победничком ритму.

- Пред нама је изазован дуел, неће бити лако савладати Пожаревљане, али циљ нам је да одиграмо квалитетно и да забележимо успех. Морамо од почетка да заиграмо максимално ангажовано ако желимо сва три бода. Надамо се да ће нам у томе помоћи публика и да ће доћи да нас поздрави после освајања Купа –казао је Негић. Утакмица почиње у 18 часова, али ће програм, који је клуб симболично назвао „3 у 1“, стартоваће у 17.30.Менаyмент клуба припремио је свечани излазак екипе, која ће двадесетак минута пре почетка утакмице истрачати на терен заједно с полазницима Академије, као и најмлађим члановима фан клуба, носећи пехар Купа Србије.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести