Монтоп про нови члан спонзорског пула ОК Војводина НС семе

Спонзорски пул ОК Војводина НС семе богатији је за још једног члана – фирму Монтоп про из Новог Сада.
ok vojvodina
Фото: ОК Војводина
Клупске просторије Војводине посетио је директор ове компаније Драган Дакић и том приликом и званично са генералним директором Николом Салатићем потписао уговор о спонзорству и сарадњи. Потписивању уговора присуствовао је и шеф стручног штаба шампиона Слободан Бошкан.
– Захвалио бих се овом приликом господину Дакићу што се прикључио нашем тиму спонзора. Верујем да ће сарадња компаније Монтоп про и Војводине НС семе бити добра и дуга, те да ћемо заједно бити још успешнији – изјавио је Салатић за сајт ОК Војводина НС семе.
Директор компаније Монтоп про Драган Дакић захвалио се на указаном поверењу и додао:
– За нас је ово велики успех. Као компанија која је у развоју треба да подржавамо спорт и клубове. Сматрамо да су будућност Србије спорт и омладина. Бићемо присутни у свим активностима клуба, даћемо свој максимум и верујем да ћемо заједнички ићи у нове победе.
Компанија Монтоп про бави се изградњом електричних и телекомуникационих линија и Система. Изводи грађевинске и монтажне радове за потребе полагања телекомуникационих каблова у приступним мрежама (бакарни и оптички каблови). Опремљена је најбољом механизацијом потребном за постављање бетонских упоришта за потребе изградње ваздушне разводне мреже.Предузеће Монтоп про до било је ангажовано на изградњи неколико стотина километара приступних мрежа у свим крајевима Србије.
EUR/RSD 117.1420
Најновије вести