Нова победа одбојкаша Бечеја у друголигашком северу

Одбојкаши Бечеја наставили су победничку серију у актуелној сезони друголигашког Севера. Нова „муштерија“ били су им Новопазовчани, али ваља приметити да је Младост прва екипа која је у наставку сезоне узела сет домаћину.
В. Јанков/Одбојкаши Бечеја
Фото: В. Јанков/Одбојкаши Бечеја

Карактеристично за овај сусрет било је то да се тренер-играч Бечеја Веселин Џигурски определио да само седморица играча изнесу терет утакмице, почели су је, али и завршили, Гајичић, Вејиновић, Бркић, Ђ. Ракић, Миловац, Мирковић и либеро Коковић.

Иако су играна четири сета, све је завршено за 90 минута ефективне игре, што је најбољи знак да су играни кратки поени, али није недостајало ни атрактивних пореза. Умели су и гости да презентују лепоту одбојке, што, ипак, није било недовољно за расположене момке с Тисе.

Ово је била 14. везана победа Бечејаца, којима је до остварења циља, повратка у прволигашку Б конкуренцију, остало је да одиграју још четири сусрета. Наредна два биће пресудна, следећи изазов им је у Новом Саду против друге екипе Војводине НС семе, а онда следи дерби крај Тисе, против другопласираног тима на табели - Кулпина.

Бечеј – Младост НП  3:0  (25:19, 22:25, 25: 16, 25:17)

БЕЧЕЈ: Спортска дворана ОСЦ „Ђорђе Предин Баџа“, гледалаца: 150  судије: Савић и Пинтер (Суботица).

БЕЧЕЈ: Вашић, М. Ракић, Џигурски, Коковић, Гајичић, Грујић, Векиновић, Бркић, Ђ. Ракић, Миловац, Мирковић.

МЛАДОСТ НП: Вереш, Илић, Ратковић, Радић, Мраковић, Куколеча, Божовић, Драшковић, Дерикоњић, Младеновић. 

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести