Одбојкаши Војводине бољи од Рибнице у Суперлиги

Војводина – Рибница 3:0 (25:16, 29:27, 25:14)
с
Фото: Ф. Бакић

НОВИ САД: Мала сала Спенса, гледалаца: 100, судије: Милошевић, Рогић (Београд).

ВОЈВОДИНА: Симић 10, Милановић, Бајандић 16, Зечевић, Негић (либеро 1), Рудић, Убипарип 6, Мишковић (либеро 2), Антуновић, Перовић, Буцуљевић 4, Парапунов 14, Крсмановић 7, Мехић 6.

РИБНИЦА: Бекрић, Стефановић 5, Тодоровић 11, Бичанин 1, Мијајловић 8, Миловановић, Крстески (либеро 1), Миљковић, Милосављевић 2, Гајовић 5, Бојовић 1, Маричић (либеро 2), Живановић, Ражнатовић 5.

Истрајали су одбојкаши Војводине у намери да поправе утисак после убедљивог пораза од Радничког у Крагујевцу и истим, максималним резултатом савладали су Рибницу.

Ово је била утакмица петог кола Суперлиге, која је по договору два клуба одиграна раније, због обавеза црвено-белих у Лиги шампиона. Првак Србије је сада на скору од две победе и једног пораза, а до нова три бода дошао је бољом игром у дуелу с Краљевчанима, који овог пута нису могли да пруже јачи отпор.

Фото: Ф. Бакић

Пошто су гости лако препустили први сет, закували су завршницу другог. Били су Новосађани у предности, али је Рибница режирала егал и чак прва дошла до сет лопте (23:24). Узвратили су црвено-бели, који су имали иницијативу у игри поен за поен, а о томе колико се гости нису лако предавали говори податак да је домаћин искористио четврту сет лопту за вођство од 2:0.

Била је Воша на корак од тријумфа и до њега је дошла без већих проблема и претњи ривала у трећем сету.

Војводина у суботу већ игра против Такова из Горњег Милановца, ког дочекује у трећем колу домаћег првенства.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести