Одбојкаши Војводине дочекују Нови Пазар: Нема панике после пораза

Требало је да се првенствена утакмица између одбојкаша Војводине НС семе и Новог Пазара одигра још у новембру, али није због тадашњих обавеза Новосађана у квалификацијама за Лигу шампиона.
Miran Kujundzic
Фото: Миран Кујунџић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Од тада десило се много тога, актуелни шампион је на врху табеле, а Новопазарци су тек пре два кола започели бег с дна и сада се налазе у много бољој позицији.

Променио је Нови Пазар тренера и појачао се, а Војводина овај дуел дочекује после пораза од Спартака. Изгубљени бодови од Суботичана су непланирани и зато се сада очекује права реакција играча и стручног штаба, треба да покажу да се и најбољима деси лош дан. У сваком случају, шампиону следи озбиљан испит када се у обзир узме историја дуела с ривалом с којим је прошле сезоне одлучивао о титули.

„Сигуран сам да Нови Пазар има квалитет за бољи пласман на табели од тренутног и сигурно нас очекује тежак посао. Али, после пораза од Спартака је битно да видимо позитивну реакцију играча. Морамо да покажемо наше право лице и потврдимо квалитет који поседујемо, а мислим да је пораз можда  дошао у право време, пред почетак мини-лиге. На нама је да наставимо да радимо и да спремни дочекамо наредне изазове“, рекао је шеф стручног штаба Синиша Гавранчић.


Слободан Бошкан, спортски директор: Без потцењивања и опуштања

Спортски директор Слободан Бошкан очекује победу.

„Сваки бод, па и сет је важан Пазарцима, а наша жеља је да одиграмо што квалитетније и да тријумфујемо. Пораз од Спаратка је опомена да ниједан ривал не сме да се потцени и да се у игра опуштено. Сваку утакмицу морамо да одиграмо у пуном интензитету, тако мора да буде и против Пазараца“, јасан је Бошкан.


Нови капитен Миран Кујунџић више пута до сада је показао да је најконстантнији играч у екипи.

„Утакмице с Новим Пазаром су традиционално квалитетне и неизвесне па очекујем да тако буде и сада, без обзира на места које заузимамо на табели. Пазар се појачао са два странца, нови тренер је ту, али знамо шта се од нас очекује и зато идемо победу. Пораз у прошлом колу није оставио последице на нас и нема панике, важно је то што добро тренирамо и подижемо форму за најважнији период у сезони. Сигуран сам да ћемо бити најбољи када буде најпотребније“, најавио је Кујунџић.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести