Одбојкаши Војводине комплетни на Млади радник

Преостала су још четири кола до почетка плеј-офа одбојкашке Суперлиге и јасно је да је пред Војводином НС семе тежак задатак, без обзира што носи бреме фаворита у предстојећим дуелима.
с
Фото: ОК Војводина

Свака екипа бориће се за што бољи пласман на табели, тражиће шансу против свих ривала, а познато је да тимови играју додатно мотивисано када им се с друге стране мреже нађе шампион из Новог Сада. На све то црвено-бели треба да обрате пажњу у наредне четири утакмице. За сада је фокус на 15. колу првенства у ком састав Слободана Бошкана данас од 17.30 часова(пренос на РТВ1) у малој сали Спенса дочекује Млади радник, овосезонског финалисту Купа Србије. У првом међусобном сусрету Новосађани су убедљиво славили у гостима, али Пожаревљани су у међувремену променили састав.

– Млади радник је доста тражио своју игру током првог дела првенства. Сада су им отишли први дизач Батак и примач сервиса Шормаз, а уместо њих су дошли Стоковић и Андоновић. Имају коректора Бојовића, који је у стању да наниже и до тридесет поена и ако га потцените то лако може да вас скупо кошта – осврнуо се на квалитете ривала тренер Воше Слободан Бошкан.

Стратег шампиона, међутим, тријумф своје екипе не доводи у питање.

– Била би то најбоља могућа припрема и лепа увертира за утакмицу Лиге шампиона против Берлина коју у среду играмо у Спенсу. Нисмо мислима већ у том сусрету, напротив. Размишљамо само о Младом раднику и да одиграмо што боље. Коначно смо комплетни и Пожаревљане дочекујемо у пуном саставу, јер нам се од повреде опоравио и дизач Андрија Вилимановић – открио је Бошкан.

Биће ово и прва утакмица Војводине пред домаћим навијачима у 2022. години.

– Сви једва чекамо да на терену покажемо шта смо радили претходних месец дана током паузе у првенству. Ниједан дуел није лак, па тако ни овај против Младог радника, без обзира на његову позицију на табели. Треба да будемо максимално концентрисани и да покажемо зашто смо фаворити – поручио је Стефан Негић, први либеро црвено-белих.

        К. Бугарски

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести