Одбојкаши Војводине лако добили Старчевце

Имали су лак задатак у првом колу Суперлиге одбојкаши Војводине НС семе против новајлије Борца из Старчева.
Veljko Prisic i Aleksandar Bosnjak
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Рутински је шампион одрадио посао (3:0) и победнички кренуо у одбрану титуле. С обзиром на то да је с друге стране мреже био доста слабији противник, шеф стручног штаба Новосађана Синиша Гавранчић искористио је прилику да на терен изведе све играче. Једино у игру није улазио Павле Перић, због мањих здравствених тегоба. Војводина је утакмицу, која је одиграна без присуства публике, почела у најјачем саставу, да би већ средином првог сета ушли нови играчи.

Примач Вељко Пришић и средњи блокер Александар Бошњак нису остали дужни тренеру, као ни либеро Радослав Брбори, који је после једне сезоне враћен са позајмице из Рибнице.

– Имали смо слабијег ривала па смо и ми млађи добили прилику да истрчимо на терен. Задовољан сам како сам одиграо, трудио сам се и надам се да сам оправдао очекивања. Лако смо дошли до тријумфа, држали смо сервис и добар пријем од почетка до краја утакмице – рекао је Пришић после дебија у А тиму са пет поена.

Један више имао је Бошњак и обојица су у сва три сета били у игри.

– Надам се искрено да ћемо играти и против јачих екипа, ако буде било прилике верујем да ће нам тренер пружити шансу – казао је Пришић.   

К. Бугарски

Суперлигамушкарци

Ниш – Млади радник 3:1

Војводина НШ – Борац        3:0

Спартак – Раднички    2:3

Рибница – Нови Пазар        3:1

Ц. звезда – Партизан 3:2

Суперлигажене

Јединство – ТЕНТ       0:3

Партизан – Ц. звезда 1:3

Уб – Спартак      3:0

Срем – Београд 3:0

Клек – Железничар    0:3

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести