Одбојкаши Војводине настављају такмичење у Суперлиги: Комплетни на Пожаревљане

Дочекали су одбојкаши Војводине НС семе да се врате у такмичарски ритам и после нешто више од месец дана паузе данас, у 18 часова, угостиће Млади радник у 8. колу Суперлиге.
Vuk Todorovic
Фото: Вук Тодровић, фото: ОК Војводина

Била је то прва утакмица коју је шампион због коронавируса морао да одложи, а последњи пут се на терену нашао још 24. октобра. Срећом, сада су сви играчи на располагању тренеру Синиши Гавранчићу, а иза њих су и двонедељни тренинзи у комплетном саставу.

– Искористили смо тај период да радимо полако на враћању на препознатљив ниво. Припремили смо се за дуел с Пожаревљанима најбоље што смо могли у овом тренутку и без обзира на све што је иза нас сматрам да смо спремни да забележимо победу – јасан је дизач Вук Тодоровић.

Не треба  посебно напомињати да је Војводина фаворит у овом дуелу. На то указује и стање на табели, на којој је Млади радник на петој позицији с четири тријумфа и пет пораза. С друге стране, домаћин је доживео само један кикс у Краљеву од Рибнице после пет сетова.

– Нисмо се састали с Пожаревљанима ове сезоне, тако да смо одгледали снимке њихових утакмица. Не знамо какви су на терену и упркос тренутном пласману сигурно је да их нећемо потценити. Јесте да ми важимо за фаворите, али то морамо да покажемо игром. Не могу да кажем да ли ћемо бити на препознатљивом нивоу, јер је ипак специфичан период иза нас. Спремили смо се, међутим, физички и тактички и мислим да нећемо имати већих проблема да дођемо до победе – поручио је Тодоровић.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести