Одбојкаши Војводине НС семе данас дочекују Јединство

Одбојкаши Војводине НС семе немају времена за одмор.
Boris Buša u napadu  Foto: F. Bakić
Фото: Борис Буша у нападу  Фото: Ф. Бакић

После велике победе над румунском Аркадом и пласмана у завршну рунду квалификација за Лигу шампиона, Новосађани се пребацују на домаћу сцену, на којој их данас очекује меч седмог кола Суперлиге. На свом терену дочекују екипу Јединства из Старе Пазове, у великој сали Спенса, с почетком у 18 часова.

Лидер на табели никога не потцењује, али нема сумње да ће у овом дуелу бити прилике да неки првотимци одморе, а други да играју, који су и до сада показали да на њих може да се рачуна. Коректор Борис Буша одрадио је добар посао у претходна два меча улазећи на сервис у Краљеву, као и у мечу против екипе из Галација.

- Знали смо да ће новембар бити јако напоран због тешких утакмица и згуснутог распореда. Срећом, за сада све иде онако како желимо, у лиги смо први, а прошли смо и у треће коло квалификација за Лигу шампиона. Данас нас чека утакмица  за бодове  са Јединством. Најоптерећенији заслужено ће се одморити, а неколицина нас добиће шансу да игра. Нама мотив не мањка, спремни смо и једва чекамо да изађемо на терен и покажемо зашто смо  у овом великом клубу - поручио је Буша и додао: - Позовчане не треба потценити, они знају да играју и сигурно ће у Нови Сад доћи растерећени. Наше је да максимално озбиљно уђемо у меч и да држимо тај однос до последњег поена.

М. Р.

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести