Одбојкаши Војводине НС семе данас дочекују Партизан 

Остао је горак укус код одбојкаша Војводине НС семе после гостовања Црвеној звезди, када су доживели убедљив пораз, па ће учинити све како би данас извадили флеке у другом дербију, овог пута против Партизана.
с
Фото: ОК Војводина НС семе

Новосађани коначно играју пред својом публиком, први пут ове сезоне, а црно–беле дочекују од 17.30 часова, у трећем колу Суперлиге. Доживела је екипа тренера Слободана Бошкана хладан туш у Београду, када није узела ни сет и сада је време да се поправи утисак и дође до нових бодова. 

– Нема ту шта пуно да се калкулише. Знамо да је Партизан увек неугодан противник, али треба да се фокусирамо на свој део терена, да пружимо максимум и сигуран сам да, у том случају, добар резултат неће изостати – кратко је прокоментарисао Немања Чубрило, средњи блокер Војводине НС семе.

Биће то сусрет финалиста плеј–офа, који су се прошле сезоне борили за пехар, који су Новосађани задржали у витринама. Сада је тим Партизана знатно измењен и стратег црвено–белих Слободан Бошкан очекује добру утакмицу.

– Црно–бели долазе у Нови Сад изузетно мотивисани, јер су, после пораза на почетку првенства, у прошлом колу остварили тријумф, док смо ми, с друге стране, изгубили од Звезде и зато ће сада покушати да нас изненаде. Очекујем да ће моја екипа имати реакцију после пораза у Београду и да ће јој и због тога мотив бити велики. Партизан је доста променио састав и сада су ту нови коректор Нејтан Делгадис, који је дошао из Рибнице, Милутин Нејић, Марко Николић, велико појачање Новица Бјелица, који има интернационално и репрезентативно искуство, а из Радничког је стигао и дизач Никола Петровић – осврнуо се Бошкан на састав данашњег противника.

Он је рекао да Воша зна и који су недостаци Београђана и да ће то покушати да искористи како би дошла до важне победе.

– По ономе што сам видео, црно–бели играју добро и доста офанзивно. Ризикују на сервису, којим највише угрожавају противника и праве му проблеме – додао је Слободан Бошкан.

Пренос утамице је од 17.39 на РТВ1.

        К. Бугарски

Треће коло Суперлиге

Војводина – Партизан        (17.30)

Спартак Љ – Ц. звезда       (19)

Рибница – Ниш  (синоћ)

Сутра

Раднички – Мл. радник      (17.30)

Металац – Спартак С (18)   

1. Ц. звезда       2      2      0      6:1   6  

2. Спартак С.     2      2      0      6:4   4  

3. Рибница 2      1      1      5:3   4  

4. Раднички       2      1      1      5:3   4  

5. Партизан       2      1      1      3:3   3  

6. Мл. радник    2      1      1      4:4   3  

7. Војводина     2      1      1      3:4   3  

8. Спартак Љ.   2      1      1      4:5   2  

9. Ниш      2      0      2      2:6   1

10. Металац      2      0      2      1:6   0

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести