Одбојкаши Војводине НС семе дочекују Партизан

Архивирали су одбојкаши Војводине НС семе пораз у Суперкупу од Нопвог Пазара (1:3), заборавили га и окренули се обавезама у домаћем првенству.
Odbojkasi Vojvodine
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

После победе у Љигу над Спартаком, црвено-бели желе повратак на победнички колосек, али су спремни и решени да се против Партизана прикажу у најбољем светлу.

Црно-бели су повратници у елиту, у суперлигашко друштво их је увео актуелни тренер Новосађана Душко Николић који се пре неколико дана прикључио екипи после Светског првенства.

„Оно што сигурно знам је да ће Партизан да се бори, као и свака екипа која буде играла против нас и то је нешто што морамо да прихватимо као такво и да се спремимо. Одбојка не признаје фаворите, терен је једино мерило. Партизан се вратио у елиту, појачао се и жељан је доказивања, а очекујем од моје екипе позитивну реакцију. Извукли смо поуке из меча Суперкупа и настављамо према плану“, рекао је тренер црвено-белих Душко Николић.

Примач сервиса Новосађана Миран Кујунџић очекује повратак екипе на победнички колосек.

„Партизан је направио добру екипу. Дошао им је Пековић који је био с нама неколико сезона, а јачи су и на средини за Радовића. Сигурно нас очекује занимљив и квалитетан дуел, али желимо да се што пре вратимо победничку атмосферу, Партизан је добар ривал за то и ако будемо на нивоу који очекујем, све ће се добро завршити“, истакао је Кујунџић.

Утакмица се игра у петак, 5. октобра у малој сали Спенса у Новом Саду од 18 часова.

М. Р.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести