Одбојкаши Војводине НС семе гостују у Крагујевцу

После краће паузе одбојкаши Војводине НС семе вратили су се такмичарским обавезама. Период од новогодишњих празника па до сада стручни штаб је искористио да регенерише играче, али и да се сви максимално посвете тренингу, како би у другу половину јануара екипа ушла спремна за многобројне изазове.
Miloš Vemić iskusni primač servisa Vojvodine NS seme
Фото: Дневник/Милош Вемић искусни примач сервиса Војводине НС семе

Актуелни шампион већ сутра у Крагујевцу игра утакмицу домаћег шампионата, а пет дана након тога (17. јануар) у великој сали Спенса очекује га важан меч осмине финала ЦЕВ купа, и то ни мање ни више, него против сјајне и атрактивне пољске Решовије.

У првом делу сезоне црвено-бели су лако изашли на крај с Радничким на свом терену, али су пред дуел у Крагујевцу максимално опрезни и озбиљни.

- Имали смо времена да се одморимо и регенеришемо. У паузи смо направили спој одмора и рада. Тренирали смо јачим интезитетом, како бисмо направили базу за наредни период. Неке повреде смо санирали, имали смо неке нове, али су сви на тренингу. Важно је да будемо на окупу. Пауза нам је послужила и да се боље упознамо са новајлима. Наравно, Шормаз и Сухињин су максимално искористили овај период да тренирају и укомпонују се са екипом - истакао је шеф стручног штаба Неyад Османкач и наставио:

- Када је у питању меч с Радничким свесни смо неће бити лако. Крагујевчани имају искусну и квалитетну екипу, можда су и најпријатнијие освежење, вратили су клуб у врх.

Капитен Новосађана Милош Вемић сложио се с тим да утакмица с Радничким неће бити једноставна.

- Предстоји нам тежак период до краја јануара, имаћемо мислим шест утакмица, први изазов је у Крагујевцу и треба му прићи максимално озбиљно. Треће место на табели довољно говори о квалитету нашег ривала. Можда су Крагујевчани слабије ушли у сезону, али су временом дизали форму и сада су далеко опаснији. Верујем да ће њихови резултати утицати на то да можда већ у овом дуелу трибине у хали „Језеро“ буду попуњеније. За нас је та утакмица увод оно оно што нам следи, а то је велики меч против Решовије, но мислим да тај сусрет с Пољацима треба за сада оставити по страни и најпре у Крагујевцу одиграти озбиљно и одговорно – поручио је искусни примач сервиса црвено-белих.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести