Одбојкаши Војводине НС Семе славили на тешком гостовању у Нишу

Ниш - Војводина НС семе 0:3 (21:25, 18:25, 28:30) НИШ: Хала “Чаир”, гледалаца: 200, судије: Јованчић (Београд), Јанковић (Стара Пазова).
1
Фото: Dnevnik.rs

НИШ: Токић, Ракић, Ивковић, Илић 14, Јовић (л), Батак 1, Ковач 11, Усиљанин 10, Милосављевић, Стојковић 5, Мијалковић 3, Ђорђевић.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 8, Вучићевић 10, Бајандић, Стевановић 6, Вемић, Наранчић, Кујунyић 13, Пековић (л), Мехић 13, Радовић, Тодоровић 4, Перић.

Одбојкаши Војводине НС семе забележили су и четврту узастопну максималну победу, а последња жртва разиграног актуелног шампиона био је Ниш, другопласирани тим лиге. Ученици тренера Османкача победом на тешком терену направили су најлепшу могућу увертиру за сусрет трећег кола квалификација за Лигу шампиона с француским Тулузом који се игра у среду.

Иако дерби, изостала је неизвесност пошто су Новосађани без велике муке освојили уводна два сета, али било је веома интересантно у трећем периоду игре.

Играло се поен за поен, ниједна екипа није могла да се резултатски “одлепи” и тако све до завршнице. Тек ас сервисом Стевановића Војводина је повела (23:22), а онда је Кујунyић искористио контру и донео црвено-белима две меч лопте. На другој, погрешио је Вучићевић, а онда још једном грешком погурао ривала до сет лопте (25:24). Све је зависило од Новосађана који су погрешили у још неколико наврата и одужили сет, а победу актуелном шампиону донео је Тодоровић, блоком над Ковачом.

М. Р.

 

Давид Мехић

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести