Одбојкаши Војводине освојили три бода у Новом Пазару

Одбојкаши Војводине НС семе савладали су максималним резултатом Нови Пазар у гостима и за сада, шок терапија промене тренера је успела.
Dmitro Vijecki
Фото: Дмитро Вијецки у нападу на блок Новопазараца, фото: ОСС

У дуелу првог и последњег на табели није било пуно недоумица ко ће до победе, али добра ствар за црвено-беле је што је млади Павле Перић добио прилику да одигра читав дуел.

Од почетка сусрета Новосађани су имали контролу над резултатом, али је домаћин успевао да остане у игри и одржава егал, уз доста грешака црвено-белих. Код резултата 20:20, прошао је Симић, а уследили су ас сервис Вијецког, те грешка Еремића и Воша је сломила отпор ривала за освајање првог сета.

У нападу распуцани Перић и поени из блока Симића били су довољни за вођство 9:3 актуелног шампиона у другом сету, а серија добрих потеза наставила се до предности 15:6 после блока Мехића. Захуктала се Воша и веома брзо удуплала вођство без проблема.

Боље је Нови Пазар почео трећи сет, водио 7:4, али је серија гостију одмах све вратила на своје место. Играло се дуго поен за поен, али су две искоришћене контре Вијецког и ас Перића донели црвено-белима предност 20:17 која је одржана до максималне победе.

М. Р.

Нови Пазар Војводина НС семе 0:3 (21:25, 13:25, 21:25)

НОВИ ПАЗАР: Хала “Пендик”, гледалаца: 200, судије: Леко (Нови Сад), П. Баланџић (Београд).

НОВИ ПАЗАР: Зоранић, Сретеновић 2, Поломац 5, Затрић (л), Куртановић, Еремић 7, Даца, Зуковић (л), Божовић 1, Радосављевић 8, Анхуло 11, Халиловић, Милутиновић 2, Прушевић.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 7, Вучићевић, Фундора, Шкундрић (л), Негић (л), Ковачевић, Вијецки 16, Кујунџић, Костић, Мехић 14, Радевић 10, Тодоровић 1, Перић 11.

Резултати

Црвена звезда - Спартак (Су) 1:3

Нови Пазар - Војводина           0:3

Раднички - ВА 014                    3:0

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести