Одбојкаши Војводине почели са припремама (фото)

Одбојкаши Војводине почели су са припремама за нову сезону у којој ће бранити титулу шампиона државе.
Odbojkaski klub Vojvodina/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/Одбојкаши Војводине са руководством

На прву прозивку јавило се 18 играча, међу којима има и доста нових имена.

У наредним данима екипи ће се прикључити Немања Машуловић, Милош Никић, те у зависности од обавеза у репрезентацији и Стеван Симић.

Још увек није познато да ли ће на позицији коректора, уз Бушу, остати Виецки, или ће Војводина добити још једно појачање.

Нова прича, старе амбиције – једногласна је порука са првог окупљања у просторијама Одбојкашког клуба Војводина, а уочи почетка припрема за нову сезону.

У недељу увече чланови менаџмента и стручног штаба одржали су састанак са играчима у конференцијској сали  клуба, истакли циљеве и предочили план припрема.

Фото: Odbojkaški klub Vojvodina obavio prozivku/F. Bakic

Припреме са сениорима почеће и доста младих талентованих играча, који ће тако бити на оку тренерима, учити, стицати искуство, али користити сваки моменат да се наметну и можда изборе место у првом тиму.

– С великим амбицијама почињемо припреме и дочекујемо нову сезону. Преко 20 играча проћи ће припреме, како бисмо селектовали најбоље и најспремније. На почетку ћемо урадити тестове и поновити их у догледно време да видимо колико је ко напредовао, физички и играчки. Највеће појачање свакако је Милош Никић, уједно и највећи трансфер много година уназад. Наши млади момци имају подршку свих нас, али је јако важно да је имају и на терену. Зато је потребан Никић. Но, ту су и сада већ староседеоци Симић, Тодоровић… Бирали смо играче не само по квалитету, него што је још важније и по карактеру. Верујем да смо направили тим победника. Уз Бушу чекамо још једног коректора, ускоро ћемо знати да ли стиже још једно појачање, или остаје Виецки – изјавио је председник клуба Драгољуб Збиљић.

Ове сезоне, између осталог и због много нових имена, припреме почињу нешто раније, већ у понедељак, 22.јула.

– Има доста нових играча, али зато смо кренули на време и верујем да ћемо наместити да све буде како треба до почетка сезоне. Најпре ћемо радити детаљна тестирања, а онда се окрећемо раду. Већи део припрема обавићемо у Новом Саду, након чега ћемо имати турнеју у Словенији. За сада планирамо 12 утакмица до почетка сезоне, рачунајући и наш турнир – истакао је шеф стручног штаба Синиша Гавранчић.

Фото: Odbojkaški klub Vojvodina obavio prozivku/F. Bakic

Нови коректор у редовима Војводине Борис Буша очекује добар рад и добру атмосферу.

– Окупили смо се раније, следи напоран рад и верујем да ћемо спремни дочекати сезону. Амбиције Војводине су увек велике, идемо корак по корак како бисмо испунили задате циљеве – закључио је Буша.

На прву „прозивку“ јавило се 18 играча, међу којима је било и доста нових имена: Неђељко Радовић, Борис Буша, Александар Ђурић, Радослав Брборић Вељко Пришић, Давид Рудић, Алекса Шаровић, Лазар Бајандић, Александар Бошњак, Стефан Негић, Никола Вујовић, Павле Перић, Медак, Вук Тодоровић, Алекса Козић, Бошко Бојичић, Филип Ковачевић и Андреј Рудић. 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести