Одбојкаши Војводине у Крагујевцу

Сигурним кораком одбојкаши Војводине НС семе напредовали су на табели и стигли до друге позиције, а жеља је, наравно, да се обезбеди сам врх.
војводинаFPH_6744
Фото: ОК Војводина

Испред њих је само Црвена звезда, а прилику за нови тријумф Новосађани имају данас од 17 часова када у осмом колу Суперлиге гостују Радничком у Крагујевцу. 

– То је увек неугодан терен. Крагујевчани су једно време имали проблема са повредама, играли су и без првог дизача и то је сигурно утицало на то да им утакмице дуже трају и да добијају противнике после пет сетова – истакао је примач Воше Давид Мехић.  Шампион, наравно, важи за фаворита, али као и сваком сусрету и овом ће приступити озбиљно. Домаћин је четврти у Суперлиги са истим скором од пет победа и два пораза.

– Раднички је испао из Купа и сада се у потпуности посветио првенству у ком важи за једну од екипа којој је место у врху табеле. Нама је сигурно лакше да уђемо у овај дуел када смо заређали неколико победа и то важних. Иако играмо променљиво, топло-хладно, све зависи од нашег приступа и не обазиремо се ко је с друге стране мреже. Надамо се победи јер је ово и одлична провера пред први полуфинални сусрет са Партизаном и било би лепо да се црно-белима супротставимо после тријумфа у Крагујевцу – поручио је Давид Мехић.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести