Одбојкаши Воше играју првенствену утакмицу с Борцем: Шампион спреман за сезону

Нову првенствену сезону одбојкаши Војводине НС семе отварају данас утакмицом са Борцем из Старчева, која се игра у малој сали Спенса, од 18 часова.
odbojkasi vose
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

За разлику од претходних година, најава нове такмичарске сезоне је прилагођена ситуацији са короном, па је изостала традиционално велика гужва и велики број новинара.Пре обраћања клупских челника приказан је кратак филм у коме је предтављена екипа и најваљене амбиције за предстојећа такмичења.

– Није уобичајено да овако најављујемо сезону, али смо морали да се прилагодимо ситуцији. Зато и овај филм има задатак да представи екипу и наше амбиције. Задржали смо екипу из прошле сезоне, уз минималне измене, и верујем да ће у другој заједничкој години играти још боље, јер се играчи сада добро познају и навикли су на систем  рада .Играмо прву утакмицу са Борцем, који се после дуго времена вратио у Суперлигу, видећемо каква су екипа. И даље ћемо да организујемо утакмице без присуства публике докле год то буде било захтевано од нас – рекао је спортски директор Слободан Бошкан.

Војводина је у припремним утакмицама већ показала квалитет.

– Иза нас су скоро два месеца припрема. Мислим да спремни улазимо у сезону, што су показале и припремне утакмице. Момци су добро тренирали, види се квалитет  игре и то ће још бити боље како сезона буде одмицала. Борац има искусну екипу, не треба је потценити, с тим што ћемо ми одиграти на нашем нивоу  – поручио је шеф стручног штаба Синиша Гавранчић.

Играчима је јасно стављено на знање шта се од њих у овој сезони очекује.

– После дуге паузе најбитније је да првенство почиње. Наш задатак је да поновимо успехе из претходне сезоне. Истина, није лако одбранити све трофеје, али верујем да имамо квалитет за то. Екипа Борца је дуго на окупу, али уз Максимално уважавање ривала сматрам да ће исход утакмице искључиво зависити од наше игре – рекао је средњи блокер Немања Машуловић.

С. Р.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести