Одбојкашице Србије освојиле бронзану медаљу на МИ

ОРАН: Обојкашице Србије освојиле су бронзану медаљу на Медитеранским играма у Орану, пошто су данас у мечу за треће место победиле Шпанију 16:25, 25:18, 20:25, 25:16, 15:10.
s
Фото: Youtube Printscreen

Ово је 28. медаља за српске спортисте на Медитеранским играма.

"Желим да честитам девојкама освојену бронзану медаљу. Мислим да је сјајан резултат, јер смо овде били са најмлађим тимом. Дошли смо у Алжир са екипом испод 21 године. Било је наравно момената када смо биле мало уплашене, нисмо имале довољно храбрости да одиграмо боље, направиле неке неизнуђене грешке, што је и нормално имајући у виду године наших играчица. Генерално мислим да је на турниру приказан доста висок ниво одбојке, па је самим тим овај успех девојака већи и оне су показале да женска српска одбојка има и даље лепу будућност", изјавила је селекторка Србије Маријана Боричић.

Капитен репрезентације Србије Рада Перовић честитала је својој екипи освојену медаљу.

"Велика је част учествовати на једном овако великом такмичењу. Имали смо две веома тешке утакмице. У полуфиналу смо играли против Турске где смо имале велики пад у игри, али смо успели да се подигнемо за ову утакмицу. Екипа Шпаније је веома борбена и није се предавала до краја утакмице и утолико ми је драже што смо освојиле ову медаљу", изјавила је Перовићева.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести