Одбојкашки клуб Партизан представио тим за нову сезону

БЕОГРАД: Одбојкашки клуб Партизан представио је данас тим за нову сезону, у мушкој и женској конкуренцији, у којој ће захваљујући партнерству са компанијом "Сопчер" играти под именом - Партизан Сочер.
odbojka
Фото: Freeimages, ilustracija

На промоцији на Калемегдану представницима медија обратили су се Жељко Танасковић, легенда Партизана и српске одбојке, Љубомир Галогажа, први тренер женске екипе, Бојан Јанић, први тренер мушке екипе, Душко Николић, шеф Стручног штаба, Ана Брђовић, спортска директорка, Пеђа Голијанин, председник ОК Партизан и представници кладионице Сочер, Марија Обреновић (директор маркетинга) и Драженко Руљић (генерални директор).

"Веома важан дан за наш клуб. Тешка су времена за спорт и сада уз партнерску помоћ велики компаније расту и наде амбиције. Мушки тим је искусан и очекује нас такмичење у европском купу. План са девојкама је да у Суперлиги буду тврд орах за све, а да за две сезоне нападнемо сам врх српске одбојке. Одбојка је један од најлепших спортова и надамо се да ће се и ситуација око корона вируса ускоро смирити, јер је тотално другачије играти пред празним трибинама", поручио је Танасковић.

ОК Партизан своје утакмице игра у Земуну у Хали Мастер, а од следеће године ће играти у Олимпијском тренажном центру, чија изградња на Дорћолу стартује крајем месеца.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести