Одбојкашки клуб Војводина НС семе чува своје ветеране

Традиционално, углавном по завршетку сезоне, Одбојкашки клуб Војводина НС семе окупи своје ветеране, који су се уткали у успехе овог колектива. Овога пута повод за окупљање је имао још лепшу димензију, недавно освојену титулу.
veterani odbojkasi
Фото: Dnevnik.rs

„Окупили су се људи из педесетих година прошлог века који су играли од оснивања Војводине, добар део је ту и из шестдесетих, а мени је посебно драго што су се окупили и ови нешто млађи, који су играли у седмој и осмој декади минулог века. Најстарији присутни је Небојша Нинков који је био тренер и направио прву школу одбојке, затим Воја Николајевић и Данило Маринковић који је помогао и око монографије клуба. Срђа Илић је ту, те наша легенда др Бориша Вуковић. Ту су и најбољи играчи из нешто каснијег периода Бранислав Терзин и Драган Нишић. Драго ми је да је из иностранства дошао и Роберт Божић, као и Мирослав Виславски, а штета је што генерације из деведесетих година нису ту, али они се највероватније и не осећају као ветерани“, рекао је спортски диркектор клуба Никола Марић.

Дошли су и Никола Павловић, Славко Богдан, Бранислав Добродолски, Иван Лубурић, дружење се наставило до касних вечерњих сати, а за успомену направљена је фотографија с малим делом клупских пехара и достигнућа.

Текст и фото: М. Ристић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести