Одржан Новогодишњи фестивал одбојке у Новом Саду

Традиционални 8.по реду, Новогодишњи фестивал одбојке у Новом Саду, у организацији ОС Војводине, уз учешће 66 екипа из Србије, Републике Српске, Црне Горе, Хрватске и Словеније, оправдао је очекивања,одојкашка младост из региона демонстрирала је лепоту овог спорта.
Kadeti Vojvodine NS seme
Фото: Кадети Војводине НС семе

У категорији -пионирке Б прво место освојила је Градишка, друго Ас из Београда, треће Стар, у категорији - кадеткиње Б први је Летњиковац волеј, други Заслон из Шапца, а трећи НС тим.

Младост из Новог Сада је победник у конкуренцији пионирки, друго место је освојио НИС Спартак из Суботице, а треће Стерија из Београда. Пионири Срем Итона из Сремске Митровице су освојили прво место, Блок Аут из Београда друго, док је Пролетер из Баваништа био трећи.

Код кадеткиња Ас из Батајнице је био први, друго место припало је Клеку МД из Зрењанина, а треће Осијеку. У конкуренцији кадета победник је Војводина НС семе, други је Блок Аут из Београда, а трећи Жужемберк из Словеније.

Фото: Dnevnik.rs

Најбољи појединци на фестивалу су: Уна Вајагић из Младости из Новог Сада (пионирке), Сара Комазец из Аса из Батајнице (кадеткиње), Бојан Милутиновић из Срем Итона из Сремске Митровице (пионири) и Вељко Пришић из Војводине НС семе из Новог Сада (кадети).

Награде најбољиим екипама и појединцима уручили су први потпредседник ОСС Иван Миљковић, председник ОСВ Петар Богуновић, директор такмичења Душан Кесер, генерални секретар ОС Игор Миљковић, директор такмичења ОСВ Бранко Мајкић, члан председништва ОСВ Владимир Шишка, заменица начелника Градске управе за спорт и омладину Новог Сада Љубица Мијатовић Топалов, врховни судија ОСС Борис Коларевић, председник УОСВ Анђелко Поповић, генерални секретар ОСВ Бранислав Добродолски, прослављени тренери Милорад Кијац и Велибор Ивановић и председник комисије за одбојку на песку ОСС Синиша Антонић.  Одбојкашки савез Војводине је доделио и две плакете за допринос развоју и унапређењу одбојке Божи Којићу из Старчева и Горану Воркапићу из Футога

М. Р.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести