ОК Војводина НС семе представила нови стручни штаб

После растанка с тренером Душком Николићем, Одбојкашки клуб Војводина НС семе представила је нови стручни штаб. На место шефа промовисан је Синиша Гавранчић, који је на месту првог помоћника провео нешто више од две сезоне.
Strucni stab ok vojvodina
Фото: Дневник (Филип Бакић)

Његов најближи сарадник биће прослављени одбојкаш, а донедавно тренер јуниора Ђорђе Ђурић, док ће бригу о физичкој спреми и кондицији играча водити Александар Јованчевић.

- После пораза од Црвене звезде у првом мечу полуфинала Купа морали смо да одреагујемо и зато сада имамо нови, али већ познат стручни штаб. Гавранчић је одрадио читаве припреме са екипом, Ђурић је добро познат одбојкашкој јавности, а Јованчевић ће се бринути о физичкој спреми. Настављамо по зацртаном плану, следе нам нови изазови, а у наредна два меча са Звездом очекујемо позитивну реакцију, улазак у финале Купа Србије сада је приоритет - рекао је спортски директор Слободан Бошкан.

Нови шеф струке Синиша Гавранчић свестан је изазова који је пред њим.

- Захваљујем се клубу на пруженој прилици и апсолутно сам свестан одговорности коју носи ова позиција. Амбиције су добро познате и не мењају се, али ће нам бити важан и индивидуални напредак играча. Учио сам пуно од свих мојих претходника, као и од људи ван клуба, па ће бити можда малих промена у самом систему игре, а захваљујем се и тренеру Николићу с којим са имао одличну сарадњу - истакао је Гавранчић.

Фото: Дневник (Филип Бакић)

Ђорђе Ђурић је рад с јуниорима заменио сениорским саставом, а својим богатим искуством допринеће потребама клуба и екипе.

- Драго ми је што сам део стручног штаба, намера нам је да урадимо све оно што овај клуб заслужује, а надам се да ћу својим радом и искуством, колико је у мојој моћи, допринети жељеним успесима. Наравно, Гавранчић ће имати моју помоћч у сваком погледу - рекао је Ђурић, а надовезао се Александар Јованчевић: - Увек сам се у спорту везивао за људе, не за клубове, а у овом раде људи којима ништа не могу да одбијем. Надам се добром раду и испуњењу свих циљева који су пред нама.

М. Ристић

Фото: Ф. Бакић

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести