ОК Војводина НС семе представио тим за наредну сезону

Још једном су шампиони Србије одбојкаши Војводине НС семе испоштовали традицију, у прелепом амбијенту дворца “Еђшег” представили екипу за наредну сезону у којој амбиције готово да достижу врхунац.
OK Vojvodina NS seme predstavio tim za narednu sezonu Foto: F. Bakić
Фото: ОК Војводина НС семе представио тим за наредну сезону Фото: Ф. Бакић

Планови и жеље су добро познати, сва три домаћа трофеја “морају” да се донесу у већ препуне клупске витрине, а један од императива је пласман у групну фазу Лиге шампиона.

Управа, стручни штаб и играчи су се скупили с пријатељима, навијачима и предсатвницима медија да још једном изнесу планове и да се подиче респектабилним саставом који је сигурно кадар за пут у висине. Оно што је најважније, клуб добро функционише, финанијски моменат је на високом нивоу, а та чињеница олакшава свакодневни живот клуба и даје добар темељ за европске жеље.

- Наши планови остали су непромењени у односу на минуле сезоне, имамо три везане титуле шампиона Србије, али сада је жеља да се сва три пехара нађу у нашем власништву. Имамо подршку града, с градоначелником Милошем Вучевићем на челу, Покрајине, градског секретаријата за спорт и наших спонзора. Мислимо да је то све довољно да се испуне наши циљеви, оформили смо квалитетан сасатав и сигурни смо да Европа није далеко – рекао је председник Управог одбора Војводине НС семе Драгољуб Збиљић.

Фото: ОК Војводина НС семе представио тим за наредну сезону Фото: Ф. Бакић

Генерални директор Воше Никола Салатић такође очекује успешну сезону.

- За мене је веома важно да исплаћујем плате и стипендије на време – у шаљивом тону је почео причу Салатић. – Клуб стоји на чврстим ногама, пре свега од доласка председника Збиљића, а наравно да је подршка увек добродошла и имамо је од свих структура и од нашег генералног спонзора Института за ратарство и повртарство већ више од десет година. Захваљујем се и нашем стручном штабу и играчима који све планове и жеље треба да материјализују на терену, али мислим да је наш квалитет на високом нивоу и наравно да сам оптимиста.

Сезона ће за Војводину НС семе званично почети 3. октобра када ће се у Новом Саду састати у мечу Суперкупа са Црвеном звездом. 

   М. Ристић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести