ОК Војводина НС семе представио тим за сезону пуну победничких амбиција

У присуству водећих људи из Покрајине, Града, пријатеља и медија, Одбојкашки клуб Војводина НС семе представио је своје спортске ресурсе којима ће изнети започелу сезону пуну жеља за врхунским доказивањима.
OK Vojvodina
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

После филма у ком су се представили сви играчи и чланови стручног штаба, председник Управног одбора Драгољуб Збиљић обратио се присутнима.

„Захваљујем се на доласку Покрајинском секретару за спорт Владимиру Батезу, члану градског већа за спорт Огњену Цвјетићанину, нашим ветеранима и свим представницима медија и нашим пријатељима. Имао сам више од 200 телефонских позива јуче, а све везано за Суперкуп, рећи ћу да сам кривац за неосвајање тог трофеја у Новом Пазару. Ја сам председник УО, заједно са свим члановима, било је тешких одлука и једна је била да наша младост води клуб у будућност, у групну фазу Лиге шмпиона већ у овој години и понављам – верујем у овај тим, као и сви блиску клубу! Нови Пазар је био бољи и треба им честити, али нисмо ни темпирали форму за Суперкуп и лично ми тај трофеј не значи пуно. Зна се каква форма треба да се темпира и за када, а то је у квалификацијама за Лигу шампиона. Имали смо велику подршку на припремним утакмицама и морамо да се одужимо публици, а наша вера неће престати“, рекао је Збиљић.

Генерални директор Никола Салатић слави мали јубилеј, а то је пет година на том одговорном месту.

„Формирали смо млад, али и искусан тим и надам се да он неће остати само годину, већ дужи период и да ћемо заједно остварити све зацртане циљеве. Захвалност дугујем Граду Новом Саду и градоначелнику Милошу Вучевићу, као и нашем генералном спонзору Институту за ратарство и повртарство, као и свима који су нам блиски. Успели смо да подигнемо ниво организације и финансија и да се приближимо европским клубовима, а наши циљеви су већи него ранијих сезона. Нови Сад, као град одбојке, жели да поново буде домаћин највећим европским клубовима“, истакао је Салатић.   

М. Ристић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести