ОК Војводина: Окупљање велике породице

Трофеји и победе свакако су нешто за шта сви раде и тренирају у Одбојкашком клубу Војводина НС семе, али мали и велики одбојкаши који прођу кроз све категорије, без сумње су највеће благо које новосадски колектив поседује.
OK Vojvodina
Фото: ОК Војводина

Потврђено је то и на великом претпразничном окупљању организованом у сали Основне школе „Прва војвођанска бригада“.

Четири месеца прошло је како је Воша покренула Академију одбојке за дечаке од 10 до 14 година, завршен је период упознавања и адаптације, баш као и школско полугодиште, те је менаџмент клуба одлучио да на једном месту, и то баш у сали у којој дечаци тренирају, окупи сениоре, јуниоре, кадете и тренере, да се на тај начин пружи подршка најмлађим другарима и њиховима родитељима.

У сат времена дружења, све селекције су се измешале, направиле шест екипа, па су тако полазници Академије имали прилику да играју одбојку са свима и буду у тиму баш са својим идолима. Старији црвено-бели момци открили су многе одбојкашке цаке, одговарали на питања, охрабривали и помагали дечацима.

Идеја је била и та да Војводина овим окупљањем, уочи испраћаја календарске године, потврди да је велика шампионска фамилија, те да је уз међусобну подршку и емпатију лакше превазићи све препреке. Ни мали одбојкаши нису остали дужни старијим другарима када је охрабривање у питању. Пожелели су  им срећу и обећали да ће сутра, у понедељак, у 18 часова, бити у малој сали Спенса и навијати за њих, на реванш мечу полуфинала Купа Србије.   

М. Р.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести