Пораз одбојкаша Бечеја у прволигашком Б каравану

После два првенствена неуспеха убележена идентичним резултатом 2:3 и освојеним бодом у мечевима против искуснијих Футожана и полетних младића друге екипе шампиона Војводине НС семе, одбојкаши Бечеја су на свом терену изгубили и од Топличанина из Прокупља резултатом 1:3.
В. Јанков /Одбојкаши Бечеја још чекају на прволигашку победу у сезони
Фото: В. Јанков /Одбојкаши Бечеја још чекају на прволигашку победу у сезони

Тако су остали без бода, а овог пута пресудило је искуство гостију, који су допутовали с 11 играча, али су само осморица мод њих улазили на терен.

После релативно лако изгубљеног првог сета, момци с Тисе су у другом делу показали део одбојкашког репертоара и решили сет с убедљивих осам разлике. Изгледало је да су „дошли на меру“ и да ће у преостала два сета стићи до прве победе. Али, гости су играли мирније, чекали грешке домаћина, а њих је, нажалост, било пуно, па је Топличанин заслужено однео сва три бода с првог гостовања у Бечеју.    

Текст и фото: В. Јанков

Бечеј - Топличанин 1:3 (22:25, 25:17, 20:25, 21:25)

БЕЧЕЈ: Спортска дворана ОСЦ „Ђорђе Предин Баџа“, без гледалаца. Судије: Милица Коларевић (Стара Пазова) и Милка Вранић (Бачка Паланка).

БЕЧЕЈ: Гајевић, Радевић, Ђ. Ракић, Мирковић, Лукић, Џигурски, Коковић (либеро), М. Ракић, Мехић, Вуканић, Башић, Миловац, Грујић.

ТОПЛИЧАНИН: Младеновић, Ђурић, Јовановић, Миљковић, Стаменковић, Миленковић, Данковић (либеро), Ковачевић, Бечејски, Ивановић, Рогановић.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести