После турбулентне седмице, oдбојкаши Војводине играју у Новом Пазару

Одбојкашима Војводине НС семе победа је и те како потребна. После пораза у првој утакмици полуфинала Купа Србије и промене тренера, тријумф у 13. колу Суперлиге био би лек на све ране.
vojvodina
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Новосађани ће сутра, у петак, од 18 часова одмерити снаге са истоименом екипом. Иако противник заузима последње место на табели, црвено-бели неће имати лак задатак. Дворана „Пендик“ увек је врућ терен за актуелног шампиона Србије, иако је сада, чињеница је, Војводина квалитетом знатно изнад ривала. У Новом Пазару новосадски тим на почетку сезоне направио је неочекивани кикс и изгубио трофеј Суперкупа.

Сада је права прилика за реванш, али и за враћање самопоуздања пред нове изазове који следе.

„Распоред утакмица је такав да немамо времена да размишљамо о ономе што је било, него се одмах окрећемо првом наредном мечу, а то је сада сусрет против Новог Пазара. Очекујем свакако добру игру и победу. Противник има своје проблеме, али то нас не треба да занима. Морамо да гледамо нашу страну терена и да будемо на високом нивоу“, рекао је Синиша Гавранчић нови шеф стручног штаба Војводине.

„Ово је за мене нови изазов, али играче добро познајем, прошао сам с њима целе припреме. Амбиције клуба су добро познате, увек се иде на победу, свестан сам свега тога и тако сам и прихватио нову улогу.

М. Р.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести