Прва лига: „Фокице” без грешке

Одбојкашице ФОК-а славиле су победу у прволигашком дербију над Врањем и наставили максимални учинак после четири кола.
FOK/dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Новосађанке су се још једном показале у веома добром светлу, упркос променама у постави.

Врање је добро почело и повело, али су серија сервиса Мрђанове и напади Вуковићеве преокренули ситуацију. У неизвесној завршници (22:22) Тодоровићева је блоком донела предност домаћину, а потом је Мрђанова донела сет лопте које су одмах искоришпћене за вођство.

У другом сету Врање је доминирало, сервисима Петровићеве и блоковима Томашевићеве направиле су гошће велику разлику и изједначиле.

Трећи сет је, испоставило се, био одлучујући. Водиле су домаће, гошће стизале, али је поново ФОК био бољи у завршници. Пропустиле су Новосађанке три ветзане сет лопте, али су искористиле четврту нападима Вуковићеве и Мрђанове. Четврти сет био је пука формалност. Одлични сервиси готово свих играчица ФОК-а разоружали су Врањанке које су само чекале крај сусрета.

М. Р.

ФОК – Врање 3:1 (25:22, 12:25, 26:24, 25:10)

НОВИ САД: Мала сала СПЦ Војводина, гледалац: 100, судије: Радовановић (Стара Пазова), Паповић (Пожаревац).

ФОК: Спасеновић 6, Гаљак (л), Љубичић 6, Мрђан 13, Вукобрат 3, Егић 4, Вуковић 12, Сланкаменац, Глушац 8, Тодоровић 7, Антал.

ВРАЊЕ: Стојановић, Алексић 6, Гонзалез Томашевић 6, Михајловић 4, Николић (л), Војнић Пурчар 9, Петровић 7, Мијановић 17, Јањић, Тодоровска.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести