Први меч четвртфинала Купа за одбојкаше:Шампион полаже испит у Крагујевцу

Због обавеза у Лиги шампиона, одбојкаши Војводине НС семе једва су нашли термин да одиграју утакмице четвртфинла Купа Србије.
Nemanja Masulovic
Фото: Немања Машуловић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Први меч с Радничким играће данас у Крагујевцу, од 19 часова, а сасвим је јасно да је пред шампионом озбиљан испит из разлога што су Новосађани  само пре два дана гостовали  у првенственом окршају Нишу и што је Раднички квалитетан састав.

Познати су остали полуфиналисти, с тим да је Партизан већ славио прву победу против Младог радник (3:0) у првом мечу те рунде, а Ниш у полуфиналу чека бољег из двомеча Војводине и Радничког.

Колико је овај меч важан за црвено-беле говори и чињеница да су у Крагујевац отишли одмах после лигашког гостовања у Нишу, где су одиграли с комбинованом поставом и изгубили 3:2. Искористио је прилику тренер Синиша Гавранчић да одмори неке од главних играча.

- Заиста нам није лако, у невероватном смо ритму – рекао је средњи блокер Немања Машуловић. – Није лако играти утакмице свака два или три дана, али календар је такав и морамо да  се прилагодимо. После тешког меча у Нишу, наставили смо пут у Крагујевац, где нас чека једна од најважнијих утакмица и то са квалитетним ривалом. Наше амбиције су познате, а то је освајање свих домаћих трофеја, зато Крагујевчане морамо максимално озбиљно да схватимо и да направимо добар резултат у првом мечу. Ове сезоне Раднички има одличну екипу, у врху је домаћег шампионата, али мислим да смо квалитетнији,што ћемо, верујм, потврдити на терену.

Утакмица у Крагујевцу почиње у 19 часова.

М. Р.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести