Растали се Воша и Никић

Одбојкашки клуб Војводина споразумно је раскинуо уговор с Милошем Никићем, који је више од пола сезоне носио црвено-бели дрес и помогао шампиону у остварењу циљева, пре свега на путу до пласмана у Лигу шампиона.
Nikic 02_FBakic
Фото: Милош Никић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Како је искусни примач, некадашњи репрезентативац, имао понуде из иностранства, менаyмент клуба и Никић су се брзо договорили, показали професионалност и пријатељски се растали.

- Стицајем околности разишли смо се на пола сезоне, јер је Милош Никић имао неколико понуда из иностранства, те нисмо желели да једног великог играча спутавамо у наставку каријере. С друге стране, нама се отворила могућност да вратимо Давида Мехића, који је дете Војводине, и да с њим наставимо пут ка циљевима у овој сезони. Изузетно смо задовољни односом, професионалношћу и залагањем Никића у нашем дресу. Много тога научио је младе играче, а својим искуством и знањем помогао је да освојимо први трофеј у сезони и, оно што је још важније, да се пласирамо у Лигу шампиона. Желимо му свако добро и још много спортских успеха – рекао је спортски директор Слободан Бошкан.

Милош Никић се захвалио Војводини што му је пружила могућност да се врати у ритам после повреде и истако да је у клубу све било на највишем нивоу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести