Селектор одбојкаша Србије Слободан Ковач: Желимо добар резултат на Европском првенству

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Слободан Ковач одредио је тим који ће бранити злато на предстојећем Европском превенству и додао да екипа жели да оствари добар резултат у Пољској.
kovac1
Фото: ОССРБ

На списку су техничари Никола Јововић и Вук Тодоровић, коректори Александар Атанасијевић и Дражен Лубурић, либера Невен Мајсторовић и Никола Пековић, блокери Марко Подрашчанин, Срећко Лисинац, Петар Крсмановић и Александар Околић и примачи Немања Петрић, Марко Ивовић, Урош Ковачевић и Павле Перић.

"Надам се да сам урадио праву ствари и да ће играчи који одлазе на првенство бити на нивоу, а сви заједно ћемо се трудити да имамо што боље резултате“, рекао је Ковач на конференцији за медије.

Србија ће на првенству Старог континента играти у групи А у Кракову.

Први ривал је Белгија 2. септембра, а потом следе дуели са Украјином, Пољском, Португалом и Грчком.

Фото: ОССРБ

"Сигурно су важни резултати у групи, како бисмо после имали слабијег противника. Желимо добар резултат. Без обзира ко је с друге стране, ићи ћемо на победу. Инострани медији нас стандардно потцењују. Видимо да су у првом плану Француска, Русија и Пољска, па онда још четири, пет земаља. То треба још више да нас мотвише и да наш инат изађе на видело", истакао је Ковач.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести