Суперкуп: Војводина и Партизан за трофеј

Имаће одбојкаши Војводине НС семе и Партизана данас прилику да подигну први пехар у сезони јер се данас од 18 часова састају у малој сали Спенса у Суперкупу.
ОК Војводина НС семе/ Лазар Бајандић прижељкује први трофеј
Фото: ОК Војводина НС семе/ Лазар Бајандић прижељкује први трофеј

Шампион брани овај трофеј, као и друга два домаћа, а екипа тренера Синише Гавранчића није имала прижељкиван увод у овај дуел, јер је на гостовању у Краљеву, у другом колу Суперлиге доживела хладан туш када је Рибница славила 3:1.

– Пред нама је важна утакмица и трудили смо се да се за њу припремимо што боље ментално. Желимо на терену да покажемо знање и квалитет и да освојимо пехар – јасно је поручио примач Новосађана Лазар Бајандић.

Сигурно да Војводини није годио резултат у Краљеву, иако су сви знали да их тамо чека неугодан противник. Послужио је тај дуел и као лекција, па ће се данас црвено–бели потрудити да поправе утисак.


Пренос на РТВ

Још увек одбојкаши не могу да рачунају на подршку навијача па ће се Суперкуп одиграти пред празним трибинама.

– Настављамо са рестриктивним мерама као и на претходне две утакмице домаћег шампионата. Публика још увек не сме у малу салу Спенса, а придржаваћемо се и свих других мера и правила прописаних од Кризног штаба Града Новог Сада и Одбојкашког савеза Србије. Срећом Радио–телевизија Војводине преносиће утакмицу, па ће навијачи имати прилике да гледају овај дуел – рекао је спортски директор Слободан Бошкан.


– Утакмица у Краљеву је добра опомена за нас да схватимо да се само правим приступом и борбом на терену може доћи до победе. У сусрету са Партизаном смо фаворити,с тим што то треба да потврдимо на терену – упозорио је Гавранчић.

Новосађани са црно–белима нису имали прилике да се сретну у припремном периоду.

– Партизан је мало променио састав у односу на прошлу сезону. Довели су коректора Пепића, који има добру дугогодишњу инострану каријеру, ту су искусни Копривица, дошао је Арсеноски из Суботице и уз Мариновића су добар састав. Спремни смо за надигравање са црно – белима и верујем  да добром игром можемо до трофеја – поручио је Гавранчић.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести