Суперлига одбојкаша: Војводина гостује у Старој Пазови

После утакмице у Фридрихсхафену, где су одбојкаши Војводине НС семе освојили бод у Лиги шампиона, актуелног шампиона очекује гостовање у Старој Пазови, традиционално неугодном Јединству.
Sinisa Gavrancic
Фото: Синиша Гавранчић и Вук Тодоровић, фото: Ф. Бакић

Иако су Сремци фењераши а Новосађани лидери, сусрети ових ривала у Старој Пазови никада нису једноставни за фаворита, па ће тако бити и сада, без обзира на позицију домаћина.

Показала се сјајно Воша у Немачкој, играла је максимално пожртвовано и изгледала шампионски, али наступи на више фронтова су разлог због повремене игре топло-хладно. Није лако шампиону да увек нађе мотивацију у дуелима са слабијим екипама у нашој лиги, али ће им меч с Јединством послужити као генерална проба пред изузетно важан дуел у реваншу полуфинала Купа Србије, који игра 5. фебруара с Нишем. Управо тај сусрет у овом тренутку има предзнак “најважнији” када се ради о Војводини НС семе.

- Без обзира на положај Јединства на табели, ради се о веома искусној екипи која зна да игра, посебно на домаћем терену. Зато морамода будемо на максималном нивоу, јер победа у Пазови нам је јако важна због останка на лидерској позицији, а биће нам уједно и важан тест за дуел са Нишем, који је најважнији у овом периоду – рекао је шеф струке Синиша Гавранчић.

Утакмица се игра сутра од 19 часова.

М. Р.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести