Војводина НС семе гостује Црвеној Звезди

У веома тешком периоду налазе се одбојкаши Војводине НС семе, надметање у Лиги шампиона, домаћем шампионату и Купу донели су ритам од минимум две утакмице недељно, а очекивања од актуелног шампиона увек су највећа.
Ф. Бакић/ Немања Машуловић у нападу
Фото: Ф. Бакић/ Немања Машуловић у нападу

Згуснут календар тешких утакмица, путовања, немања времена за опоравак и тренинг још се не осете на играма црвено-белих, али сваки наредни изазов тежи је од претходног.

Данас ће Новосађане дочакети највећи ривал у Србији, екипа Црвене звезде која је ове сезоне резултатски далеко испод свог реномеа, али је увек неугодан ривал, посебно на свом терену. У тешким условима хале на Бањици ће Воша покушати да настави добар низ игара и резултата те да остане на првом месту на табели.


У суботу жреб за Куп

Жреб полуфинала Купа Србије за одбојкашице и за одбојкаше одржаће се сутра у Хали спортова у Лајковцу у 17.55 часова, уз директан пренос на РТС 2. Пласман у полуфинале одбојкашица изборили су ТЕНТ из Обреновца, Уб, Железничар из Лајковца и Јединство из Старе Пазове.

Пласман у полуфинале у конкуренцији одбојкаша изборили су Ниш, Млади радник из Пожаревца и Партизан, а четврти полуфиналиста ће бити победник двомеча између Радничког из Крагујевца и Војводине НС семе из Новог Сада. Обе утакмице четвртфинала између Радничког из Крагујевца и Војводине НС семе су одложене због учешћа Новосађана у Лиги шампиона и термини ће накнадно бити објављени.

Програм за петак

Суперлига (ж) – БЕОГРАД: Црвена звезда – Спартак (С) (18)

Суперлига (м) – БЕОГРАД: Црвена звезда – Војодина НС семе (20.30), СУБОТИЦА: Спартак – Рибница (19).

Прва лига (ж) – СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Срем – Таково ЗХ (19.30).

Прва Б лига (ж) – ИНЂИЈА: Инђија – Стерија (20).


- Сви смо желели Лигу шампиона и добили смо је. Кукања нема, као ни много времена за одмор, морамо се прилагодити ситуацији и извући у сваком мечу максимум. Већ дуже смо у том напорном ритму, више играмо и путујемо, него што тренирамо, али сада је најважније наставити победнички низ. Ове године је лига доста уједначена и против сваког се мора играти добро да би се победило. Идемо корак по корак, сада смо окренути Звезди, треба да од првог до последњег поена држимо концентрацију, мотивацију и максималну ангажованост - рекао је шеф стручног штаба Војводине НС семе Синиша Гавранчић.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести