Војводинa НС семе гостујe у Љигу

Екстремно лако су одбојкаши Војводине НС семе оправдали улогу фаворита на своме терену у првом сусрету четвртфинала плеј-офа са Спартаком из Љига, славили максималну победу и дошли на корак до пласмана у полуфинале.
Trojni blok Vojvodine/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/Тројни блок Новосађана био на висини задатка

Актуелни шампион, упркос нешто измењеној постави, није дозволио изненађење против екипе која га ја поразила пре само неколико недеља.

Играли су изабраници тренера Неџада Османкача у даху, нису дозволили противнику ни да се понада, а све је завршено за нешто више од сат времена. Млади Павле Перић имао је прилику да се истакне и искористио је, а веома је задовољан партијом свог тима у првом мечу.

- Задовољни смо победом и приказаном партијом. Одиграли смо добро, у сваком сету се брзо одвојили и чували предност до краја. Важно је да се нисмо опуштали. Спартак ће сигурно боље одиграти код куће, али бићемо спремни – рекао је Перић.

Шеф струке црвено-белих Неyад Османкач очекује да ће Спартак више показати у данашњем реваншу.

- Љижани се никада не предају и верујем да ће то показати у другом мечу. Имају свој систем, могу да запрете, али и ми можемо да подигнемо ниво игре. Они су пружили колико су могли, испунили смо све задатке, неке играче смо одморили и сачували, па нам остаје да се добро одиграмо и у Љигу – истакао је Османкач.

М. Р.

Прве утакмице

Војводина НС семе – Спартак (Љ)      3:0

Спартак (С) – Јединство (СП)      3:1

Црвена звезда – Млади радник   3:2

Нови Пазар – Раднички      3:0

Друге утакмице

Петак

Спартак (Љ) – Војводина НС семе      (19)

Субота

Јединство (СП) – Спартак (С)      (19)

Млади радник – Црвена звезда   (19)

Раднички – Нови Пазар      (20)

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести