Вукојевић уместо Збиљића на челу ОК Војводина

НОВИ САД: Одбојкашки клуб Војводина ући ће у сезону 2022/23. са новим председником Управног одбора, епилог је седнице УО, која је одржана у клупским просторијама.
д
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Сада већ одлазећи председник Управног одбора Драгољуб Збиљић на седници је понудио оставку због обавеза на новој функцији председника Управног одбора ФК Војводина. Збиљић је, такође, за нове потпредседнике УО именовао Драгану Латковић, председницу Управног одбора Института за ратарство и потвртарство Нови Сад и Радована Ковачевића начелника Градске управе за образовање. Управни одбор добио је и новог члана, Ђорђа Раковића, директора Гаранцијског фонда АП Војводине.

Чланови УО ОК Војводина прихватили су понуђену оставку, након чега су једногласно за новог председника предложили Владимира Вукојевића, дугогодишњег члана УО и директора Департмана за развој и оперативну ефикасност у оквиру функције за стратегију и инвестиције Нафтне индустрије Србије. Предлог за новог председника Управног одбора биће предат Скупштини ОК Војводина, која на предстојећој седници треба да изгласа коначну одлуку.

Седници Управног одбора претходила је посета теретани ОК Војводина, која се тренутно адаптира на првом спрату СПЦ Војводина. У њој ће тренажни процес обављати све селекције клуба.

Драгољуб Збиљић је том приликом и симболично предао кључеве фитнес центра ОК Војводина Владимиру Вукојевићу.

С. Р.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести