Збиљић: Подршка Вучевићу, никад више новца за спорт

НОВИ САД: Председник Одбојкашког клуба Војводина Драгољуб Збиљић пружио је вечерас подршку градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу, истакавши да је најзаслужнији за развој спорта у последња два мандата колико је на челу града.
dragoljub zbiljic, Dnevnik/Radivoj Hadžić
Фото: Дневник/Радивој Хаџић

Навео је да никада више новца није било планирано и исплаћено клубовима на терирторији Града Новог Сада.

Сматрам да је недопустиво да било који функционер било ког клуба увлачи Вучевића у међуклупске и унутарклубске сукобе. Сматрам да је он озбиљна институција за себе и да мора да остане изван унутарклупских сукоба у једном клубу у Новом Саду, рекао је Збиљић за Танјуг.

Додао је да се Вучевић односи "као мајка према свима, а не према неком као мајка а неком маћеха" и изразио наду да ће тим путем и наставити до нових трофеја.

Збиљић је реаговао на данашњу изјаву тренера фудбалског клуба Војводина Ненада Лалатовића, који је оптужио Вучевића и управу за тешку финансијску ситуацију у том клубу и позвао председника Србије Александра Вучића да реагује.

Збиљић је навео да је за ОК Војводина једна од најуспешнијих сезона. Клуб је учествовао у групној фази Лиге шампиона, а у Србији освојио три трофеја - првенсто, куп и суперкуп.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести