Зиђин одлучио да одбојкашице Србије награди с 300.000 евра

БЕОГРАД: Компанија Србија Зиђин Копер Доо. честитала је данас Женској одбојкашкој репрезентацији Србије одбрану титуле шампиона света и саопштила да ће одбојкашице наградити са 300.000 евра.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije Foto Odbojkaški savez Srbije
Фото: Женска одбојкашка репрезентација Србије Фото Одбојкашки савез Србије

''''У име нашег пријатељства, велике наклоности и љубави према одбојци и одбојкашкој репрезентацији Србије, одлучили смо да вас због овог фантастичног тријумфа, у знак подршке и дивљења, наградимо са 300.000 евра. Истовремено, топло вас позивамо да након тренинга и такмичења одвојите време и посетите Бор. Ово је само увод, желимо вам све најбоље у будућим такмичењима, да стално унапређујте свој такмичарски дух, стварајте нови сјај и освајајте велика признања за своју земљу и свој народ'''', наводи се у саопштењу.

Из кинеске компаније додају да овакво достигнуће није само празник за очи и душу свих навијача и љубитеља одбојке, који су одувек бодрили одбојкашку репрезентацију Србије, већ је и најбоља награда за труд и рад целог стручног штаба.

''''Понос сте овог дивног спорта и свих оних који га воле. Кина и Србија су челични пријатељи, а наши билатерални односи су издржали тестове турбулентних времена. Одбојка је такође један од најпопуларнијих спортова у Кини, а посебно женска одбојка, чији је утицај одавно превазишао смисао самог спорта. Као што је дух заједништва и борбе оличен у вама, тако је постао и духовни симбол непрекидне борбе и самоусавршавања'''', наводи се у саопштењу.

Из Зиђина додају да се очекује да ће одбојкашке репрезентације Кине и Србије у наредном периоду имати више спортских сусрета, што ће даље подизати квалитет овог спорта у обе земље и доносити радост за све навијаче.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести